SubCity Maloprodaja

Digitalni interaktivni kiosci i LED display za trgovački centar SubCity

Općina Župa Dubrovačka je sredinom 2015. godine dobila novu shopping destinaciju smještenu na magistralnoj cesti prema Zračnoj luci Dubrovnik, 10 kilometara od centra Dubrovnika. Trgovački centar SubCity se prostire na skoro 23 tisuće metara četvorih a sastoji se od dvije odvojene cjeline. U svrhu promocije i prikazivanja digitalnih sadržaja i novosti, SubCity se opremio digitalnim interaktivnim kioscima u prostoru centra te LED display-em u formatu vanjskog oglašavanja.

Novootvoreni centar obogatio je sadržaj i ponudu Župe dubrovačke, ali i otvorio više stotina novih radnih mjesta. U centru su smještene trgovine poznatih svjetskih brendova kao što su NewYorker, H&M, Muller, DM, Carpisa, Yamamay, Mass i mnogi drugi te se među trgovinama izdvaja najveća prodavaonica Konzuma u županiji, površine 2.200 m2. Od raznih trgovina s odjećom, zabavnog sadržaja za djecu, te raznovrsnom gastronomskom ponudom, trgovački centar SubCity predstavlja centralno mjesto za susret i zabavu.

Pozadina

Trgovački centar SubCity se odlučio za opremanje digitalnim interaktivnim kioscima na različitim lokacijama unutar samog centra koji bi pružali korisne informacije te postavljanjem LED display-a koji bi služio kao digital signage.

Izazov

Isporučiti kvalitetno vizualno impresivno, a istovremeno troškovno isplativo rješenje interaktivnih kioska i LED display-a koji će biti odlično primijećeni i prihvaćeni od strane posjetitelja.

Naš pristup

Rješenje interaktivnih kioska je bilo potrebno opremiti paketom centralno upravljanih multimedijskih aplikacija te je u kreativnom dijelu projekta bilo potrebno proučiti strukturu shopping centra, razviti vizualni sadržaj i dizajnirati korisnička sučelja. Konačno, uz suradnju s centrom osigurani su uvjeti za unutarnju instalaciju kioska i vanjsku instalaciju LED display-a.

Rješenja

Isporučene su dvije interaktivne PandoPad® FLOOR jedinice u prostoru trgovačkog centra te jedna LED PandoPad® WALL jedinica koja služi kao digital signage na ključnoj prometnici prema Zračnoj luci Dubrovnik. Kao centralno mjesto za upravljanje svim sadržajem isporučen je i PandoPad® Manager sustav i veliki paket PandoPad® Applications posebno dizajniran za trgovački centar SubCity.