Čigota Zdravstvo

Interaktivne aplikacije za specijalnu bolnicu Čigota Zlatibor

Specijalna bolnica Čigota koja se nalazi na Zlatiboru specijalizirana je bolesti štitne žlijezde i metabolizma koja osim zdravstvenih usluga nudi i lječilišne i wellness usluge. Kako bi bolnica svojim pacijentima pružila sve potrebne informacije o raznim zdravstvenim i wellness programima, donesena je odluka o implementaciji interaktivnih aplikacija u prostorima bolnice.

Specijalna bolnica Čigota nudi nekoliko vrsta zdravstveno-rekreativnih programa te posjeduje sve što je potrebno kako bi se dijagnostika patologije štitaste žlijezde uradila brzo i efikasno. U okviru bolnice se također nalaze i Relax centar sa bazenom, saunama i hidro masažama. Uz stručan medicinski odjel, bolnica posjeduje i hotelski odjel gdje se mogu smjestiti svi zainteresirani koji boravkom u ovom kompleksu žele uspostaviti ravnotežu duha i tijela.

Pozadina

Kako bi svojim pacijentima pružila sve potrebne informacije raznim zdravstvenim uslugama, bolnica Čigota se odlučila za implementaciju interaktivnih aplikacija.

Izazov

Isporučiti kvalitetno, vizualno impresivno, a istovremeno troškovno isplativo rješenje u obliku interaktivnih aplikacija koje će biti odlično primijećene i prihvaćene od strane pacijenata bolnice Čigota.

Naš pristup

Rješenje je bilo potrebno opremiti paketom centralno upravljanih multimedijskih aplikacija te je u kreativnom dijelu projekta bilo potrebno proučiti bolničku strukturu, odjele i usluge, razviti vizualni sadržaj i dizajnirati korisnička sučelja.

Rješenja

Uz primjenu naših proizvoda: PandoPad® Manager i PandoPad® Applications, realizirani su svi interaktivni servisi potrebni za informiranje i snalaženje u prostorima bolnice Čigota.