Dani komunikacija Konferencije i sajmovi

Interaktivni kiosci za konferenciju Dani komunikacija


U sklopu petog održavanja konferencije Dani komunikacija u Rovinju predstavljeni su najbolji projekti i trendovi u sklopu komunikacijske industrije. Svoje kreativne snage natjecatelji svake godine imaju prilike odmjeriti u natjecateljskim skupinama koje su posebno važne oglašivačima iz raznih industrija i segmenata poslovanja, dizajnerima i produkcijskim kućama. Kako bi organizatori na jednostavan način prikazali programski sadržaj i predavače, u hotelu Lone u Rovinju su postavljeni interaktivni kiosci.

U tri dana trajanja, konferencija je ugostila velik broj sudionika iz Hrvatske i regije koje je dočekao bogat program i mnoštvo popratnih zabavnih sadržaja. Uz brojne predavače i njihove inspirativne primjere iz prakse, posjetitelji su mogli sudjelovati u nizu radionica i natjecanjima. Tako je posjetiteljima omogućeno glasanje za natjecanje za najbolje digitalne projekte Mixx, te nacionalno kreativno natjecanje IdejaX.

Pozadina

Kako bi organizatori na jednostavan način prikazali programski sadržaj i predavače te omogućili glasanje za razna natjecanje, potrebno je bilo uspostaviti interaktivne kioske u prostoru hotela.

Izazov

Isporučiti kvalitetno vizualno impresivno, a istovremeno troškovno isplativo rješenje u obliku interaktivnih kioska koji će biti odlično primijećeni i prihvaćeni od strane posjetitelja konferencije.

Naš pristup

Rješenje je bilo potrebno opremiti paketom centralno upravljanih multimedijskih aplikacija te je u kreativnom dijelu projekta bilo potrebno razviti vizualni sadržaj i dizajnirati korisnička sučelja.

Rješenja

Uz primjenu naših proizvoda: PandoPad® Manager, PandoPad® Applications i PandoPad® FLOOR jedinica, realizirani su svi interaktivni servisi potrebni za informiranje i predstavljanje konferencije Dani komunikacija. Isporučena je nekolicina interaktivnih jedinica s naglaskom na prilagođeni dizajn kućišta.