Nottingham Bussines Scool Obrazovanje

Interaktivni kiosk za studente poslovne škole Sveučilišta Nottingham

Nottingham Business School dio je Nottingham Trent University. Škola je to koju pohađa više od 5.000 studenata, te s preko 30 godina tradicije. Nottingham Business School poznata je kao ustanova u kojoj se veliki naglasak pridaje važnosti stimulativnog okruženja za učenje, te praktičnog iskustva iz realnog svijeta.

Uprava škole odlučila je napraviti nešto posebno kako bi osigurala da sve važne informacije dopru do studenata bez izuzetaka, odnosno htjeli su u potpunosti eliminirati slučajeve kada neki student kaže da mu nešto nije bilo poznato.

Pozadina

Odabrana su tri ključna „nije mi poznato“ područja. U prvom dijelu su informacije o kurikulumu i komunikacija s profesorima. U drugom su informacije o ponudi studentskih poslova na domaćem, a u trećem ponuda internacionalnih poslijediplomskih poslova.

Izazov

Glavni izazov bio je osmišljavanje koncepta i sadržaja naših PandoPad rješenja koji bi svojim vizualnim identitetom i interaktivnim sadržajem educirao studente i pružao korisne informacije u multimedijskom formatu. Naglasak je bio na osnovnom sučelju aplikacije koje je izvedeno pomoću aplikacije PandoPad® Custom Desktop koja je u ovom slučaju doživjela značajnu prilagodbu.

Naš pristup

U kreativnom dijelu projekta dizajnirali smo i razvili sadržaj kojim je realizirano korisničko sučelje, te koji se prikazuje unutar PandoPad aplikacija. U dijelu projekta bilo je potrebno ponuditi integraciju s postojećim CMS sustavima.

Rješenja

U projektu su korišteni naši najveći PandoPad® FLOOR 55LT uređaji izvedeni u bijeloj boji. Oni su postavljeni u prostor na način da tri uređaja čine jednu cjelinu, te su sukladno tome vanjski dijelovi kućišta dizajnirani ukrasnim folijama. Sadržaj se uređuje pomoću PandoPad® Managera, a na uređajima je implementiran PandoPad® INTERACTIVE Client.