Sinergija Konferencije i sajmovi

Multimedijski kiosci za konferenciju Microsoft Sinergija 14

Jedna od najvećih i najutjecajnijih konferencija posvećena digitalnoj transformaciji i informacijsko-komunikacijskim tehnologijama pod nazivom Microsoft Sinergija 14 održana je u interaktivnom prostoru hotela Crowne Plaza u Beogradu pod sloganom “Full Value“. Kako bi organizatori omogućili posjetiteljima više informacija o sadržaju same konferencije te ih animirali zabavnim sadržajem, uspostavljena je nekolicina interaktivnih kioska u prostorima hotela.

Konferencija Microsoft Sinergija 14 specijalizirana je konferencija IT sektora koja otvara čitav niz zanimljivih tema, te okuplja različite stručnjake iz raznih zemalja. Osim tehničko-razvojnog djela konferencije, organizira se i susret s javnim sektorom te tzv. „Business Day“ koji je posvećen biznisu i razvoju IT sektora u Srbiji. Pored mnoštva zanimljivih predavanja, novi koncept i prostor konferencije omogućio je i bolju interaktivnu diskusiju sa svim posjetiteljima kroz multimedijske sadržaje.

Pozadina

Kako bi organizatori na jednostavan način prikazali programski sadržaj konferencije Microsoft Sinergija 14, potrebno je bilo uspostaviti interaktivne kioske u prostoru konferencije.

Izazov

Isporučiti kvalitetno vizualno impresivno, a istovremeno troškovno isplativo rješenje u obliku interaktivnih kioska koji će biti odlično primijećeni i prihvaćeni od strane posjetitelja konferencije.

Naš pristup

Rješenje je bilo potrebno opremiti paketom centralno upravljanih multimedijskih aplikacija te je u kreativnom dijelu projekta bilo potrebno razviti vizualni sadržaj i dizajnirati korisnička sučelja.

Rješenja

Uz primjenu naših proizvoda: PandoPad® Manager, PandoPad® Applications, PandoPad® FLOOR 22“, PandoPad® FLOOR 32“ i PandoPad® FLOOR 54“ jedinica, realizirani su svi interaktivni servisi potrebni za informiranje i predstavljanje konferencije Microsoft Sinergija 14.