Best stay Croatia Konferencije i sajmovi

Multimedijski kiosk za konferenciju Best Stay

Konferencija Best Stay specijalizirana je konferencija turističkog sektora koja otvara čitav niz zanimljivih tema, te okuplja različite stručnjake iz nagrađivanih regionalnih i inozemnih hotela i apartmana. Kako bi organizatori omogućili posjetiteljima više informacija o sadržaju same konferencije, predavačima, sponzorima, organizatorima te ih animirali zabavnim sadržajem, uspostavljen je interaktivni kiosk.

Na ovome događanju svake godine sudjeluje 200-300 sudionika tijekom dva dana i to u obliku konferencije, izložbenog prostora, kao i konkretnih sastanaka. Teme Best Stay programa su najnoviji trendovi u turizmu i osiguravanje čim boljeg iskustva gostiju, uz naglasak na hrvatske i međunarodne primjere iz prakse.

Pozadina

Kako bi organizatori na jednostavan način prikazali programski sadržaj konferencije Best Stay, potrebno je bilo uspostaviti interaktivni kiosk u prostoru konferencije.

Izazov

Isporučiti kvalitetno vizualno impresivno, a istovremeno troškovno isplativo rješenje u obliku interaktivnog kioska koji će biti odlično primijećen i prihvaćen od strane posjetitelja konferencije.

Naš pristup

Rješenje je bilo potrebno opremiti paketom centralno upravljanih multimedijskih aplikacija te je u kreativnom dijelu projekta bilo potrebno razviti vizualni sadržaj i dizajnirati korisnička sučelja.

Rješenja

Uz primjenu naših proizvoda: PandoPad® Manager, PandoPad® Applications i PandoPad® FLOOR jedinica, realizirani su svi interaktivni servisi potrebni za informiranje i predstavljanje konferencije Best Stay.