The Jet Business Maloprodaja

Prezentacija aviona na 8 metarskom video zidu

Jedan od nekoliko sjajnih projekata koje smo dovršili za The Jet Business. Imati slobodu u proizvodnji omogućava da se ideje i kreativnost stvarno odvijaju i projekt čini stvarno ugodnim.

Naš odnos s tvrtkom Jet Business započeo je razgovorima s klijentom, prikazivanjem rada na portfelju, prijedloga i ideja na projektu.

Pozadina

Pristupio nam je The Jet Business koji je dio stvaranja prvog izložbenog salona korporativnog zrakoplovstva. Naš doprinos ovom stvaralaštvu bila je izrada sadržaja, proizvodnja i isporuka za različite tehnologije kroz cijeli salon.

Izazov

Izazov ovog projekta bio je stvaranje složene video produkcije koja će biti što realnija za život poput modela i okruženja. Za dodavanje ovom izazovu nije samo složena videoprodukcija trebala biti savršena, već je sadržaj dizajniran prema mjeri (32) : 9) video zid koji u svom omjeru nadzire HD (16: 9) sadržaj i standardnu HD proizvodnju.

Naš pristup

Ključna značajka izložbene sobe je video zid, njegova prisutnost stvara glavnu žarišnu točku.

Bilo je presudno da je sadržaj stvoren za video zid savršen i realan. Pobrinuli smo se da svaka scena bude istinita i svaka scena neprimjetno prelijeva u sljedeću.

Rješenja

Kompletan sadržaj stvoren je od nule, od 3D modela svih mlaznica do svake pojedine 3D animacije, sve do najfinijih detalja poput oblaka, pista i letova.
Složenost CGI-a u ovom projektu nije bila samo u detaljima, već u preciznosti stvaranja najrealnijeg izgleda, osjećaja i ponašanja.